Ο ΣΤΑΘΜΟΣ

Ο ΣΤΑΘΜΟΣ

Το 1999 ο Σωτήρης Βακάρος έφερε στον «αέρα» της Θεσσαλονίκης την πρώτη αποκλειστικά rock συχνότητα στην ιστορία του ραδιοφώνου της πόλης μας.

Το Rock Radiο 104,7 πρωταγωνιστεί την τελευταία δεκαετία στα μουσικά δρώμενα της πόλης της Θεσσαλονίκης αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα, καθώς οι ακροατές του σταθμού, έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τις καθημερινές ζωντανές μεταδόσεις και μέσω της ιστοσελίδας του σταθμού www.rockradio.gr. Ο μεγαλύτερος Rock ραδιοφωνικός σταθμός της χώρας είναι χορηγός σε πολλές από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις της μουσικής, και όχι μόνο!

Επισκεφθειτε το official channel του Σωτηρη Βακαρου

Αθλητικα

SPORT 24

sport24
  • Το "πείραμα" με τον Ιωάννη Παπαπέτρου στο "4" δεν πέτυχε και επιστρέφει στο "3", στην θέση του, σε μία χρονιά-στοίχημα και πρόκληση για τον ίδιο. Ζητούμενο η αγωνιστική του εκτόξευση.

  • Η αποστολή του Ολυμπιακού επέστρεψε από το Ζέεφελντ της Αυστρίας, ο Μπέσνικ Χάσι παίρνει αποφάσεις και μένει να δούμε ποιοι θα βρεθούν στο Βέλγιο για το β' στάδιο της προετοιμασίας.

  • Έπειτα από 11 χρόνια στην "ξενιτιά", ο Όσκαρ Καρντόσο επιστρέφει στα πάτρια εδάφη, αφού ανακοινώθηκε από την Λιμπερτάδ.

ΚΟΣΜΟΣ

NEWS 24|7 -Nέα με άποψη, για την Ελλάδα και τον Kόσμο. Blogs, Videos, Πρωτοσέλιδα

Κόσμος

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Πολιτική
  • "Δύο χρόνια Capital controls: Συνειδητό έγκλημα σε βάρος της οικονομίας και της κοινωνίας" ανακοινώνει η Νέα Δημοκρατία

  • Η κυβέρνηση ευθύνεται για το χάος των σκουπιδιών, η απεργία πρέπει να σταματήσει λέει η ΝΔ και επιμένει πως η μόνη λύση είναι η καταβολή των δεδουλευμένων στους συμβασιούχους, η σύναψη νέων συμβάσεων και όχι η παράταση των υπαρχουσών καθώς και η ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας

  • Με την ελπίδα -και τη βάσιμη εκτίμηση, όπως λένε κυβερνητικές πηγές- ότι αύριο θα ολοκληρωθούν οι κινητοποιήσεις των συμβασιούχων της ΠΟΕ ΟΤΑ σχεδιάζει τα επόμενα βήματά της η κυβέρνηση, την ώρα που στρέφει τα πυρά της προς τη ΝΔ για να αναδείξει τον “νεοφιλελεύθερο σχεδιασμό” της